Com han anat canviant els negocis amb el temps

Amb el pas del temps els negocis han anat canviant progressivament fins a donar un resultat que si no ens agrada adaptar-nos, se’ns faria impossible conciliar el dia a dia ja que estem constantment usant les coses tecnològiques, per exemple.

En el cas dels negocis han passat de ser locals amb horari comercial a pàgines web on l’horari són les 24h i a més a més poden servir a tot el territori nacional, en aquest cas a Espanya.

Cal destacar que aquesta progressió s’ha habituat gràcies a molts empresaris els quals han anat portant modes d’altres països així com les noves tecnologies in situ han anat modificant-se per a donar lloc el que avui en dia coneixem que és internet.

Així, tot a cop de click i més aviat a cop de dit perquè tot és tàctil, podem accedir a qualsevol servei i producte que se’ns passi pel cap, estigui en el poble del costat o a l’altre punta del món i pagar amb monedes de forma electrònica en dos passos.

Com en el cas del capital privat del que parlàvem fa un temps, hi ha empreses que únicament treballen amb internet. De fet no tenen oficina física ni local ni lloc per atendre al client. Només tenen una plana web on servir els seus productes o serveis i a on atendre els dubtes que se li puguin ocasionar al client a l’hora de fer la compra.

Farà uns anys va haver una espècie de crisi econòmica donat els .com, ja que l’especulació fou tant gran que al final no va ser com es preveia, provocant que moltes empreses perdessin el que van invertir en diferents dominis creient que serien una inversió segura.

Ara per ara els .com segueixen sent una inversió, però amb l’aparició dels nous dominis està canviant la cosa, fet que sota el meu parer, tornarà a fer que doni un gir de 180º.