Llocs històrics que has de visitar sí o sí en Santo Domingo

Aquesta llista l’he elaborat d’una que ja estava feta en una d’aquelles llistes del 20minutos. He valorat si tots eren o no candidats a ser-ho i la veritat és que sí. No els posaré tots, sinó els que m’han semblat més interessants per mostrar-te’ls.

EL PARC COLON

Situat en el centre colonial de Santo Domingo, va servir com centre principal de la festa de la societat en l’època colonial. Actualment aquest parc s’usa per a activitats culturals.

PANTEÓ NACIONAL DE LOS HÉROES

Aquest està situat en la República Dominicana i es un mausoleu on es conserven els restes de personatges destacats de tota la historia de la República. Està ubicat òbviament en la capital de la mateixa.

FAR A COLON

És un monument i museu al mateix temps construït en la República Dominicana en honor a Cristòfol Colom, el “descobridor” del nou món. Segons varies fonts diuen que hi ha restes d’aquest personatge.

LA FORTALESA SANTO DOMINGO

Aquesta fortalesa s’anomena Ozama i es un dels monuments culturals i històrics de la ciutat de Santo Domingo. Aquest monument fou construït per espanyols en l’època colonial o de la conquista i colonització. Avui en dia es considerat patrimoni de la humanitat.

RUÏNES DE SANT FRANCISCO

També situades en la ciutat de Santo Domingo, és una de les ruïnes més importants del país. Està declarada com patrimoni Dominicano.

Leave a Reply